Kurt Beier Transport, Guldborgsundvej 5, 6705 Esbjerg
WHISTLEBLOWER

Hos Kurt Beier Transport, har vi et ønske om at være åbne og ansvarlige.

Vi har derfor i mange år gjort brug af en fortrolig mailordning, hvor medarbejderne har mulighed for at komme med bekymringer for eller omkring en kollega, anonyme tilsagn eller utilfredsheder.

Vi støtter vores medarbejdere med en positiv omgangstone og da vi er en koncern med mange ansatte, hvor der ikke er langt fra bund til top bedes alle hjælpe til med, at holde et så positivt og ordentligt et arbejdsmiljø, som muligt, på trods af de mange forskellige nationaliteter.

Vi har derfor indført en mere synlig og skiltet Whistleblower politik, som er et system, hvor det giver hvert enkelte mulighed og anledning til bekymring eller indrapportering af overtrædelser i form af lovgivning eller andre af vores politikker til eller om en medarbejder.

Whistleblowersystemet er anonymt, og med det system, kan alle vore medarbejdere og borgere rejse alle former for bekymringer der findes nødvendige.

Whistleblowersystemet bliver håndteret af vores Compliance Manager i kvalitets afdelingen. Såfremt der er rejst bekymringer om kvalitets afdelingen ville denne fortsætte til vores CEO

WHISTLEBLOWER PDF