Kurt Beier Transport, Guldborgsundvej 5, 6705 Esbjerg
HISTORIEN

Kurt Beier blev født i 1949. Han voksede op i et miljø fyldt med lastbiler og biler. Han blev som teenager uddannet mekanikker og efter nogle år på denne front, blev interessen for eksport, motorvejene og lastbilerne endnu større. Kurt Beier startede som langturschauffør og købte tilbage i 1977 den første lastbil.

Kurt Beier Transport A/S blev grundlagt i 1979 af Kurt Beier med hovedsæde i Esbjerg. Dengang havde virksomheden til huse i nogle små lokaler i Esbjergs vestlige del, hvor flåden var lille.

Kurt Beier driver på daværende tidspunkt virksomheden sammen med hustruen, som ligeledes er uddannet i lastbilsbranchen. Årene går og Kurt Beier opkøber igennem årene en række mindre virksomheder, som medfører flere medarbejdere, biler og behovet for mere plads vokser. Lokaliteterne bliver fordoblet, børnene kommer hjem fra endt uddannelse og tager del i den daglige drift i Esbjerg.

Virksomheden eskalerer bredt og vokser fra at være en lille vognmandsforretning i Esbjerg, til i dag at være blandt landets førende landets førende indenfor international transport.

Kurt Beier opstarter i 2014 et generationsskifte af vognmandsforretningen. Børnene driver i dag virksomheden i fællesskab.

Virksomheden ligger i dag i det nye industriområde i Esbjerg Ø, hvor man i 2016 blev færdig med at opføre et nyt og moderne domicil. Nye og forbedrede lokaliteter for personalet i Esbjerg, havde længe været et ønske, hvorfor det var med stor glæde, at man kunne præsentere et lækkert domicil til Kurt Beier Transports medarbejdere. Bygningen blev samtidig forberedt til de mange nye krav der løbende bliver stillet til Transport Branchen.

Domicilet har moderne kontor faciliteter, chauffør værelser, hvilerum, køkken faciliteter, aktiviteter, kantine faciliteter samt store bade faciliteter med toilet mm. Huset har desuden plads til at huse 20 chauffør i korte perioder i form af hvil, 24 timer eller lign.

Virksomheden har i dag datterselskaber i Litauen, Rumænien, Padborg samt Polen, her arbejder de mange dygtige medarbejdere, tæt sammen for at få det produkt vi ønsker at levere til vores samarbejdspartnere.

Kurt Beier Transport følger kundernes behov og forsøger at udvikle på de områder kunderne har, så vi kan navigere på en korrekt logistik over hele Europa.

Kurt Beier Transport er løbende i udvikling og finder stor glæde i at kunne tilfredsstille de mange trofaste kunder gennem et årelangt samarbejde.

VORES VISION

Kurt Beier Transports’s vision er at være med i front på de udviklingsmæssige parametre. Vi vil se mulighederne i stedet for begrænsningerne og vil hele tiden forsøge at være i toppen blandt vores kunders foretrukne. Forandringerne i markedsforholdene i branchen ser vi som mulighederne for at kunne etablere noget endnu mere tidssvarende og samtidig en chance for at anvende vores mange års erfaring til at udvikle og producerer innovative løsninger til at imødekomme kundernes fremtidige behov.

K – Kvalitet

U – Udvikling

R – Ressource stærke

T – Troværdig

B – Best choice

E – Europa

I – Innovation

E – Elite transport

R – Resultat orienteret

VORES MISSION

Kurt Beier Transport’s mission er at tilbyde kunderne komplette, passende, og tidssvarende løsninger og ikke mindst at være integreret del af vores kunders daglige behov og drifter. Vi sætter en ære i at arbejde efter et målrettet og stærkt samarbejde, der giver muligheder for begge parter og samtidigt flytter de varer vi får til opgave i fællesskab.

Vi arbejder konstant på at udvikle og effektivisere vores løsninger, så vi altid står klar til at imødekomme såvel kundernes, som fremtidens behov.

VORES VÆRDIER

Kurt Beier Transport’s værdier bygger udelukkende på ambitiøse, service minded, innovation og professionalisme.

Læs vores code of conduct her: codeofconduct.pdf